Friday, November 15, 2013

Hari Kualiti Murid SK Binjai Jaya 2013

15 November 2013 (Jumaat): Hari Kualiti Murid SK Binjai Jaya 2013 telah diadakan pada pagi ini.
Majlis yang berlangsung di Dewan Seri Binjai, SK Binjai Jaya ini telah dirasmikan oleh Tuan Muslimin Bin Yahya, Setiausaha Sulit Kanan Ahli Parlimen Sungai Besar bagi mewakili YB Datuk Hajah Noriah binti Kasnon Ahli Parlimen Sungai Besar.
Noramyeera binti Mohd Fitri dari Tahun 6 Amanah telah terpilih sebagai Tokoh Murid SK Binjai Jaya bagi tahun 2013.
Tahniah diucapkan kepada semua murid yang berjaya pada tahun ini. Bagi yang kurang berjaya, tingkatkan usaha anda pada masa hadapan.

1 comment:

PAK JUNAIDI said...

SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA